Fun-Design & Rad-Dad

Be creative & ride your boardVanaf 12 januari 2018 start Rad-Dad skateboards met de SkateSchool! En sinds 2019 doen we ook aan Freerunnen en Stuntsteppen!

Wil jij leren skateboarden? Ollies, kickflips, manuals, shove-its, enzovoort? Dan is dit je kans! Om de week opent Rad-Dad de deuren van zijn SkateSchool in de gymzaal van de Binnenronde in Veenendaal-Zuid. Deze gymzaal heeft een heerlijke houten vloer waar superlekker op geskate kan worden. De lestijden zullen zijn van 16:00 tot 17:30. De lessen worden verzorgd op professionele skateboards om optimale prestaties uit de boards te kunnen krijgen.

Het volgen van de skateboardlessen volledig op eigen risico, Rad-Dad is op geen enkele wijze aansprakelijk voor letsel of schade ontstaan door het deelnemen aan de lessen of daarbuiten. Skateboarden is een sport onder de categorie extreme sporten en daar kan je niet in uitsluiten dat het soms zeer doet. :-) Verder doen we natuurlijk ons uiterste best om alles goed te laten verlopen, vandaar dat de SkateSchool is opgezet.

De kosten zijn € 7,50 per les en hierbij zit het skateboard inbegrepen. Heb je zelf een goed profesioneel skateboard dan mag je die ook gebruiken, skateboards uit speelgoedwinkels worden niet toegelaten. De betaling dient per 4 weken vooruit te worden betaald op rekeningnummer NL18RABO0118083554 tnv M van den Berg ovv SkateSchool met jouw naam.

De SkateSchool begint met een maximum van 10 leerlingen om aan te kijken hoe alles gaat lopen. Wees er dus snel bij als je wilt leren skateboarden! Opgeven kan via info@fun-design.eu of via het formulier hieronder.

Ik hoop je snel te zien! Keep on rolling!

Marco oftewel Rad-Dad


Inschrijfformulier Rad-Dad's SkateSchool