The new Rad-Dad Skateschool concept

 

Personal Skater

Personal Skater, het nieuwe concept van Rad-Dad Skateschool.

 

Na vele jaren skateboardles te hebben gegeven op christelijke festivals en scholen startte ik een aantal jaar geleden Rad-Dad's Skateschool in een gymzaal in Veenendaal.

 

De afgelopen maanden voelde ik dat het tijd werd voor wat anders.

Vele kids heb ik mogen laten ervaren wat de vrijheid was en is van skateboarden en andere freesports en ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe manier waardoor ik in juli 2023 mijn laatste Skateschool had.

 

Het nieuwe concept zegt het eigenlijk al, het wordt persoonlijker, iets wat past bij hoe ik graag met mensen om ga.

Één op één, persoonlijk, passie doorgeven, echt met de prachtige, creatieve sport en kunst van het skateboarden bezig zijn, iemand iets kunnen leren omdat je echt de tijd voor diegene hebt in het prachtige skatepark van Veenendaal wat zeker zal bijdragen aan snelle vordering in het skateboarden.

 

Kortom, een mooie nieuwe manier om de prachtige kunst van het skateboarden te mogen doorgeven!

 

Heb jij interesse in een prive-les? Mail dan naar info@fun-design.eu of bel of app naar 0616770422 en bestel jouw CLINIC TICKET!

Ook leuk om cadeau te doen of te krijgen, ik stuur dan een pdf via de mail die je hiervoor kan gebruiken.

De kosten zijn € 25,- per clinic van een uur en hierbij zitten professionele skateboards en eventueel bescherming voor knie, elleboog en hoofd naar wens.

 

Ook als het weer vroeg donker wordt kan er les worden gegeven omdat ik een zeer sterke led-schijnwerper heb om het skatepark te verlichten dus alleen regen kan nog er voor zorgen dat een les niet kan plaatsvinden.

 

See you at Skatepark Veenendaal!!

 

Stay Rad, Rad-Dad

Skateschool History Pics